Impresum

Ponudnik:

MHS Medical Home Service d.o.o.

Mala Bukovica 32

6250 Ilirska Bistrica


Kontakt:

Telefon: +386 70 753 388

E-Mail: info@medicalhomeservice.si

Internet: www.medicalhomeservice.si


Davčna številka: 16378741.

Direktorja: Sandra in Boris Delgado Sanchez


Odgovoren za vsebino:

MHS Medical Home Service d.o.o

Mala Bukovica 32

6250 Ilirska Bistrica


Dizajn & koncept:

Marr-Soft E.I.R.L.

Calle Siglo XX Nro. 120 Int. 541 La Gran Vía

Arequipa, Peru


Omejitev odgovornosti

Vsebina naših strani je bila izdelana z največjo skrbnostjo. Ne moremo pa odgovarjati za pravilnost, popolnost in aktualnost vsebine. Kot ponudnik storitev tudi nismo dolžni nadzirati posredovane ali shranjene tuje informacije in iskati okoliščin, ki kažejo na nezakonito dejavnost. Še vedno pa obstaja dolžnost odstranitve ali blokiranja informacij po splošnih zakonih. Takšna odgovornost pa je možna le od trenutka, ko se izve za konkretno nezakonitost. Ko bomo izvedeli za nezakonitost, bomo takšne vsebine nemudoma odstranili.

Odgovornost za internetne povezave (linke)

Naša ponudba vsebuje povezave do internetnih strani tretjih oseb, pri katerih nimamo vpliva na vsebino. Za strani take vrste ne moremo prevzeti nikakršne odgovornosti. Za vsebino povezanih strani je vedno odgovoren upravljavec tiste internetne strani, ki jo je izdelal. Povezano stran se ob trenutku, ko se na naši strani navede kot povezava, preveri, če se na njej nahajajo nezakonite vsebine. V času namestitve povezave ni bilo nezakonitosti. Ni pa možno stalno vsebinsko preverjati povezanih strani brez konkretnih indicev, da gre za nezakonitost. Čim bomo izvedeli za nezakonitost, bomo takšne povezave nemudoma odstranili.

Avtorske pravice

Za vsebino in dela, ki so jih upravljavci internetnih strani izdelali na teh straneh, veljajo slovenski zakoni o avtorskih pravicah. Za razmnoževanje, obdelavo, razširjanje in vsak drug način uporabe izven okvira avtorskih pravic, je potrebno soglasje avtorja ali izdelovalca. Prenos podatkov s teh strani in kopiranje teh strani je dovoljeno samo za zasebne in ne za komercialne namene. Če vsebine teh internetnih strani ni izdelal upravljavec, se spoštujejo avtorske pravice tretjih oseb. Še posebej se vsebina, ki je od tretjih oseb, označi kot njihova last. Če pa bi vseeno opazili kakšno kršitev avtorskih pravic, vas prosimo za ustrezno opozorilo. Čim bomo izvedeli za kršitev avtorskih pravic, bomo takšne vsebine nemudoma odstranili.

Izjava o zaščiti osebnih podatkov

Uporaba naše internetne strani je praviloma možna brez navedbe osebnih podatkov. V kolikor se bodo na naši spletni strani zbirali osebni podatki (na primer: ime in priimek, naslov ali elektronski poštni naslov), potem se bo to po možnosti vedno izvajalo na prostovoljni osnovi. Brez vašega izrecnega soglasja teh podatkov ne bomo posredovali tretjim.

Opozarjamo, da je pri prenosu podatkov v internetu (n. pr. pri komunikaciji preko elektronske pošte) varnost pomanjkljiva. Popolne zaščite podatkov ni možno zagotoviti. Izrecno pa prepovedujemo uporabo kontaktnih podatkov, ki so objavljeni v okviru obveznih navedb v impresumu, za dostavljanje reklamnih sporočil ali informacijskih gradiv, ki jih nismo izrecno zahtevali. Upravljavec teh strani si pridržuje izrecno pravico do uporabe pravnih sredstev v primeru pošiljanja nezaželenih reklamnih sporočil po elektronski pošti (spam).